Shop

Chapeau-t-shirt300shoppingcart Deze website Spel Of Sport heeft een SOS Shop!

Voor veel evenementen/wedstrijden (spel of sporten) verzorgen wij bijvoorbeeld:
uw T-shirts (zie op bijgaande voorbeeld van een T-shirt voor het Leiden Chess Tournament), maar ook een speciale prijzentafel, speciaal aandenken, gadgets als bijv. sldame-sleutelhangereutelhangers met spel of sportitem (zie foto inlay rechts), gegraveerde ballpoints, etc.
Echter kan dit ook spelmateriaal zijn!
Van schaak- damstukken, klokken t/m speelkaarten en bijv. speciale sponsor sportkleding.

Neem voor meer info contact met ons op – bij voorkeur eerst per e-mail – via shop@spelofsport.nl en/of telefonisch op 0610 453 453.
Laat ons – met veel ervaring op dit gebied – binnen uw organisatie een grote zorg wegnemen!

Steun aan evenementenschaakbord600LCTDaarnaast is onze Stichting Denksport Promotie Nederland vanzelfsprekend op zoek naar sponsors/donateurs. Dit doen we nu al jaarlijks bij het Leiden Chesss Tournament (altijd in tweede en derde weekend van juli) middels een sponsorbord, waarbij – naast een aantal hoofdsponsors – ook vrienden, kennissen, maar ook zakelijke contacten d.m.v. het sponsoren van een schaakstuk op een schaakbord het internationale schaaktoernooi kunnen steunen.

Interesse in onze steun, advies en kennis van/voor uw evenement?
Neem voor meer info contact met ons op – bij voorkeur eerst per e-mail – via shop@spelofsport.nl en/of telefonisch op 0610 453 453.

Met vriendelijke (sport)groet,
Jan Bey.

Reacties zijn gesloten.