Exit extra coronamatregelen

Bieb weer open
‘De extra coronamaatregelen zijn voorbij: vanaf donderdag 19 november ben je weer van harte welkom in onze bibliotheken,’ zo laat BplusC weten. ‘Ook kunnen we weer fysiek lesgeven aan kinderen én volwassenen. Voor bandjes zijn de oefenruimtes in BplusC Muziekhuis weer te reserveren.’

‘Om het bezoek aan een bibliotheek of leslocatie voor iedereen veilig en prettig te laten verlopen, hebben we de nodige maatregelen getroffen.’ Op de site van BplusC staat alle informatie.

Coronaregels versoepeld
De coronaregels zijn sinds 00.00 uur versoepeld. Na twee weken sluiting mogen bibliotheken, musea, theaters, bioscopen, pretparken en dierentuinen vanaf vandaag weer open.

Ook mag je weer meer mensen thuis ontvangen, drie in plaats van twee, en mag je met maximaal vier mensen in groepsverband buiten zijn. Ook bij een uitvaart zijn er weer meer mensen welkom: 100 in plaats van 30. De horeca blijft wel dicht en evenementen blijven verboden.

Dinsdag zei premier Rutte op een persconferentie dat begin december duidelijk wordt of de maatregelen kunnen worden aangepast. Welke maatregelen er rond Kerst en Oud en Nieuw gelden is nu nog niet besloten. Minister De Jonge zei ook dat we er rekening mee moeten houden dat er tot half januari beperkingen zullen blijven gelden.

(Bron: Unity.nu)

(Foto SOS: van TV persconf.)

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.