Van de lange hete zomer naar.. herfst

Opeens is het herfst in Nederland. Het jaar 2018 jaar gaat nu al de boeken in met meer dan 120 mooie zondagen. En het jaar is nog niet eens voorbij. Het beloofd ook in oktober nog goed toeven op de terrasjes te zijn. Al of niet met terrasverwarming. Als jullie ook extra warmte zoeken op een terras, geef ik je een tip om op een terras te gaan zitten met die heerlijk warme – zeg maar – badkamerverwarming, maar dan waterdicht.

Ik wil nog heel even terugdenken aan die fijne terrasjes in binnen- en buitenland. Daar zal ik hier nog een mooie foto van plaatsen. Ik gebruik meestal een foto van me met daarin in mijn hand een heerlijke rode wijn, maar dit keer heb ik in het archief een foto van me gevonden met daarin een heerlijk verkoelend biertje. Ik dacht dat het een heerlijk Belgisch biertje was.

Herfst
Met ingang van vrijdag 21 september blijkt de herfst z’n intrede te gaan maken. Het is in ieder geval nu opeens stormachtig, nat en met ca 12-14 graden flink koeler. We moeten weer even omschakelen naar het idee van de herfstkleuren, hoewel die ook erg fraai kunnen zijn.

Spel of sport
Ook onze scribenten zijn gelukkig weer in de pen geklommen en de verslagen bereiken onze redactie via de mailbox. Biljarten, dammen en schaken zijn al weer in competitievorm te aanschouwen of te lezen. We wensen u ook komend seizoen weer alle lees- en infoplezier toe. Als bezoeker zijn jullie met velen, zie ik in mijn siteteller en is ook onderaan in de rechterkolom op de site te zien.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.