Nooit meer eten met Antonio..

Foto Unity: AntonioHet door mij en m’n familie de afgelopen jaren heel vaak gevisiteerde Restaurant Fratelli in Voorschoten heeft nu nooit meer Antonio in de keuken dan wel in de zgn. ‘huiskamer’ van het restaurantgedeelte. Afgelopen maandag overleed Antonio op 61-jarige leeftijd.
Hij haalde jaren geleden onder meer de lokale pers met zijn zangkwaliteiten meestal later op de avond, nadat er genoeg gegeten was. Hij was altijd in voor een goed gesprek en een whisky. Als je dan nog met weinig gasten was, kwam daar ook een bijna vanzelfsprekende sigaret bij. Roken en drinken waren nu eenmaal zijn goede gewoontes.

‘Hiaaaa Italy’
Menige keren boekten we een tafeltje (met familie) voor feestjes, onze verjaardagen of wedstrijden van Italië voornamelijk tegen Nederland op EK of WK. Groot was dan zijn ergernis als er tijdens zijn dienst door Nederland met 3-0 werd gewonnen. Antonio was dan met vrienden naar buiten gelopen en kwam dan zeker niet meer terug. Maar hij wreef het ons ook maar al te graag in als het Italiaans elftal onze nationale ploeg versloeg.
Jammer dat hij nu nooit meer bij Fratelli Voorschoten zijn zal, maar is hij hopelijk nu verenigd met zijn nog niet zolang geleden overleden ouders.

Rust zacht goede vriend, dank dat je er was.

Jan & Maaike.

(Bron foto van Unity)

Uit het nieuws van Unity.nu:

VOORSCHOTEN – Een markante man is niet meer. Maandag is het bekende gezicht van restaurant Fratelli in Voorschoten onverwacht overleden, dat bevestigt het restaurant op Facebook. ‘Met verdriet in ons hart, maar wel in grote dankbaarheid voor wat wij samen mochten beleven, hebben wij vandaag afscheid moeten nemen van onze lieve vriend/collega Antonio’ zeggen zijn collega’s op Facebook.

Antonio stond bekend als de zingende gastheer van het restaurant. Zaterdagavond wordt hij op de werkvloer onwel waarna hij met spoed naar het ziekenhuis wordt gebracht. Daar is hij maandag overleden. Gelegenheid tot afscheid nemen en condoleren is er op donderdag 15 februari vanaf 10.00 uur in uitvaartcentrum Westduin, Den Haag. Aansluitend vindt de begrafenis plaats. ‘Daarna proosten we graag vanaf 13.00 op Antonio in restaurant Fratelli te Voorschoten.’

 

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.