-> Donkere dagen voor..

Alle jaargetijden hebben hun charme, zegt men. Dat ben ik toch niet helemaal eens met die personen. Geef mij de lente of de zomer en ik voel me prima. Vanaf oktober ga ik grieperige klachten krijgen en dan moet ik in deze periode ook nog een griepprik halen. Hebben jullie dit nu ook? Om maar eens een vraag te stellen.

Ik zag dat er de afgelopen maand zo’n 15.000 keer onze website is bezocht (ja, dat kan ik zien op de server..) en het zou fijn zijn als je op mijn schrijfsels zou reageren. Ik kan dit doen door de reacties op mijn bloggen toe te staan (even aanvinken is genoeg). Ik ben echter bang dat dit dan ontaard in welles/nietes en leuk of niet leuk.

Opbouwende kritiek; daar kan ik wel iets mee. Deze website voorziet in een gemiste kans voor de ‘overige’ spel en/of sport die de media helaas niet altijd haalt. Gezien de vele Pro Deo (ja, dat is zonder vergoeding) bijdragen op de site voorzien ‘we’ (lees: jullie)  blijkbaar in een grote behoefte!

Ga zo door en laat af-en-toe even iets van jullie horen via het redactie e-mailadres: redactie (at) spelofsport.nl .. en we hebben ook altijd nog het gastenboek op deze site. Graag tot commentaar, lees of horen.

Eindredactie, Jan Bey.
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.