Beterschap, bloemen en dagelijks goede wensen

U heeft een weekje of langer de spel of sport nieuwsberichtjes op deze website moeten missen. Het feit is dat de eindredacteur (ik dus) begin november met gezondheidsklachten plotseling in het ziekenhuis een dotter- en stentoperatie moest ondergaan. Dit gebeurde uiteindelijk risicovol op maandag 6 november jl. , maar om met de deur in huis te vallen:  alles is goed gegaan.
Pfff, dat was voor zowel mij als ook de mensen in mijn omgeving even schrikken. Feit is ook dat ik dit al de afgelopen bijna dertig jaar meerdere keren heb meegemaakt, maar het went vanzelfsprekend nooit. Ik ben nu alweer een paar dagen thuis aan het uitrusten van deze operatie en komen de bloemen en goede wensen bijna dagelijks bij me binnen.

Revalidatie
Ik moet even een paar weken uitpuffen van dit alles en dan weer revalideren in de sportafdeling van het Rijnlands Revalidatie Centrum aan de Wassenaarseweg in Leiden. Ook daar ben ik een jarenlange gast. Dus fietsen, wandelen en de krachthonk zal mij weer enige gezonde jaren moeten gaan opleveren. Daar ga ik dus ook van uit!

Blijf gezond en stuur uw spel of sport verrichtingen in. Zoals u elders op de website kunt vernemen, zijn er dagelijks enkele honderden bezoekers op deze site en daar doen we dit allemaal voor natuurlijk..

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.