Toch maar weer gaan bloggen?

Omdat deze website een ander karakter zou moeten gaan krijgen (zie het redactiebericht hieronder) is er in de afgelopen periode steun geweest om deze website ‘spel of sport’ te gaan behouden. Nu kreeg ik veel pro deo hulp van diverse spel en/of sporten, maar er ging toch wel erg veel tijd zitten in het redactionele werk. En als je er dan foto’s bij ontvangt die enige copyright heeft, dan loop je risico op boetes. Dat willen en kunnen we niet meer hebben.

We gaan derhalve op de website vanaf 3 januari 2022 over op een nieuwe formule. Wel enige regio spel en/of sportnieuws, bloggen en enige krantenartikelen.

Bloggen
Mijn blogjes werden echter wel op prijs gesteld; zie bovenaan de website voor het blog archief van de afgelopen jaren. Dat bloggen houden we dan ook erin. Dat deed ik en doe ik nog altijd met veel plezier. Wordt vervolgd..

Schaakartikelen
Er zijn ook lezers die mijn schaakartikelen in de regionale kranten Leidsch Dagblad, Haarlems Dagblad en de Gooi en Eemlander hier willen kunnen lezen. Immers niet al onze lezers hebben een abonnement op die krant. Waarom eigenlijk niet? Die kan tegenwoordig ook digitaal worden gelezen en dan ook nog voordelig. Kijk daar eens naar in die krant. Graag tot 3 januari 2022 met een nieuwe start voor deze website.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.