Leidse sportcolleges 2.0

Leidse sportcolleges 2.0: financieel gezond de coronacrisis door.
Woensdag 14 april van 20.00 tot ongeveer 21.30 uur.

Hoe speel je in op de financiële gevolgen van de corona-uitbraak voor jouw vereniging? Van welke regelingen kan je gebruik maken en op welke kansen kan je het beste inspelen?
Sportstad Leiden nodigt je graag uit voor het webinar ‘Financieel gezond de crisis door 2.0’, onder leiding van gastspreker Peter van Baak (eigenaar SponsorVisie).
Tijdens deze webinar wordt jouw vereniging, samen met andere verenigingen, bijgepraat over de gevolgen van de crisis en de mogelijkheden hier weer gezond uit te komen. Je komt, mede dankzij de input van andere verenigingen, tot nieuwe inzichten en kan al direct de eerste, concrete stappen maken om de komende 12 maanden financieel gezond te blijven.
Aanmelden voor deze webinar via r.vandergeest@leiden.nl

&&&

Sportakkoord Nieuwsflits april 2021 (2 april)

Lees de maandelijkse Nieuwsflits van Sportstad Leiden voor het Leids Sportakkoord.
De vorige ronde is nog maar net gesloten, of ‘de lijnen’ zijn alweer geopend voor de volgende. Heb jij een goed idee waarin sport en maatschappelijke doelen elkaar vinden? Dan ben je van harte welkom je plan in te dienen via het aanvraagformulier.

Ter voorbereiding op de volgende ronde organiseert de regiegroep van het Sportakkoord in mei verschillende digitale inspiratiesessies over de verschillende ambities uit het Sportakkoord. Meer informatie en een uitnodiging volgen. Ben je nu al geïnteresseerd in deelname of heb je een andere vraag, neem dan contact op met de regiegroep.

Weet je niet zeker of jouw project voldoet aan de voorwaarden, of zoek je nog samenwerking met partijen? Dan mag je natuurlijk ook altijd contact opnemen met de regiegroep. Stuur een mailtje naar sportakkoordleiden@gmail.com

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.