De Leidse coalitie wint 1e Leidse Sportquiz

Afgelopen vrijdagavond 5 maart 2021 streden teams van Leidse sportclubs en -organisaties tegen elkaar in een spannende online Sportquiz met als doel te vergeten dat er in het afgelopen jaar geen sportcongres en nauwelijks sportpunt71-bijeenkomsten waren en dat er nagenoeg geen derde helften zijn geweest en talloze sportevenementen niet doorgingen. Een Leidse Sportquiz, waarin ludieke, grappige, serieuze maar vooral sportieve vragen over de Leidse sportwereld centraal stonden.

Martijn Otten (PvdA) twitterde namens het winnende ‘Team Goesting’. Otten is raadslid voor de PvdA en werkt als Beleidsadviseur bij de Stichting van de Arbeid. Tevens woordvoerder PvdA sport en gezondheid.
De Leidse coalitie heeft de zwaarbevochten Leidse Sport Pubquiz met 28 teams overtuigend gewonnen!
De wethouders Paul Dirkse en Yvonne van Delft samen met
de raadsleden IJsbrand Olthof, Abdelhaq Jermoumi en Martijn Otten
hadden ontzettend veel sportkennis in huis.”

Otten: “Vrijdag wonnen we de Leidse Sport Quiz. We scoorden hiermee €125 om te besteden aan sport in Leiden. Paul Dirkse en ik hebben dit op maandag 8 maart uitgereikt aan Anna Rasouli van sportschool Key Mura om nog meer kinderen te laten sporten!”

Zie hieronder de eindstand van de top tien (28 teams):


Voor meer informatie zie de website van Sportstad Leiden.

&&&

Eerste Leidse Sportquiz op 5 maart (1 maart)

Met trots presenteren Sportstad Leiden en Sportpunt71 de Eerste Leidse Sportquiz .
In een jaar waarin meer niet doorging dan wel, bieden wij een dikke, vette pleister op de wonde.

Op vrijdagavond 5 maart 2021 strijden teams van Leidse sportclubs en -organisaties tegen elkaar in een spannende online Sportquiz. Jullie gastheer van de avond is Loman Leefmans (LD).
Hij zal er hoogstpersoonlijk voor zorgen dat je in één klap vergeet dat er in het afgelopen jaar geen sportcongres en nauwelijks sportpunt71-bijeenkomsten waren, dat er nagenoeg geen derde helften zijn geweest en talloze sportevenementen niet doorgingen.
Wat?
Een Leidse Sportquiz, waarin ludieke, grappige, serieuze maar vooral sportieve vragen over de Leidse sportwereld centraal staan.

Wie?
Voor Leidse sportbestuurders, sportadepten en hun achterban. Elke Leidse sportvereniging of -organisatie kan tot drie teams van vijf personen aanmelden.

Wanneer? Vrijdagavond 5 maart om 20.00 uur sharp. De quiz duurt ongeveer anderhalf tot twee uur. De derde helft organiseer je natuurlijk zelf met je team.

Hoe? Online. De captain van elk team krijgt een handleiding die niets aan duidelijkheid te wensen overlaat.

Dat wil ik. hoe schrijf ik mij in?
Dat kan per direct via dit mailadres: productie@kwik.eu Stel een team samen van maximaal 5 personen en wijs een captain aan. De captain is het aanspreekpunt voor de organisatie. Let op: Teams schrijven zich in namens een Leidse sportvereniging of -organisatie. Bedenk een ludieke teamnaam, maar zet er wel tussen haakjes achter bij welke club of sportorganisatie je hoort.

(Bron: Sportstad Leiden)

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.