Sportbowling Tour voor dit seizoen definitief gecanceld

SOS berichtFB bokaalSportbowling Tour voor dit seizoen definitief gecanceld. Vanaf oktober 2021 weer een nieuwe tour. Alle deelnemers zagen het waarschijnlijk al aankomen, maar door de huidige omstandigheden omtrent corona wordt de tour voor dit seizoen (2020/2021) definitief gecanceld. Wel hebben wij alweer een nieuwe tour gepland voor het seizoen 2021/2022 en deze zal gaan starten in oktober 2021.
Het speelschema 2021/2022 vind je hier: https://sportbowling.nl/speelschema-2020-2021/

De organisatie van Sportbowling Tour hoopt uiteraard dat er dan weer volop gebowld kan worden. Aangezien de bowlers slechts 1 stop hebben kunnen spelen dit seizoen, zal er ook geen tourwinnaar komen en ook geen masterfinale worden gespeeld. Dit verschuiven wij door naar het nieuwe seizoen waar iedereen weer op nul zal starten. Ook het gereserveerde geld in de tourpot zal verplaatst worden naar het komende seizoen.

Het schema voor het komende seizoen alsmede de speellocaties is reeds geregeld. Met dank aan alle bowlingondernemers die in deze moeilijke tijden toch hun medewerking hebben verleend om alsnog een tour mogelijk te maken in het nieuwe seizoen.
De tour zal wederom bestaan uit 7 stops. Nieuw in de tour is de locatie Volendam die als laatste tourstop gepland staat. We zullen de nieuwe tour gaan starten in Leiden waar de 1e serie op zondag 3 oktober 2021 gepland staat.

De 4e stop staat gepland in Tilburg. Dit is in hetzelfde weekend waar de EBT bronzen schietspoel 2022 van start zal gaan.Hier gaan wij ook spelen op het oliepatroon dat zal worden gebruikt tijdens het schietspoel toernooi zodat jij al een optimale voorbereiding hebt.
De series zijn inmiddels geopend op https://www.entriesonline.nl/index.php?page=Home en je kan nu al inschrijven.

Voor nu… blijf gezond en hopelijk zien wij jou terug in de tour in oktober.

Marco Landman op facebook (organisator Sportbowling Tour)

 

Sportbowling Tour uitgesteld (5 dec.)

Gezien de huidige maatregelen rondom corona wordt de Sportbowling Tourstop in Warmond van 12 en 13 december verplaatst naar een latere datum. Ook is de Tourstop in Tilburg, die gespeeld had moeten worden in november, nu verplaatst naar 2021. De stop in Hoofddorp die gepland stond op 16 en 17 januari 2021 wordt helemaal geschrapt en gaat NIET door.Wat nu en hoe nu verder?

De bedoeling is, als de coronamaatregelen het toelaten om op 31 januari 2021 weer te starten met de Tourstop in Leiden. Als deze stop kan doorgaan dan kunnen wij met de nieuw geplande data het totale aantal van 7 Tourstops nog halen. Mocht 31 januari (stop in Leiden) niet doorgaan door de coronamaatregelen, dan moeten wij het aantal stops van de tour terugbrengen van zeven naar zes Tourstops. De tour zal dan pas gaan starten op 6 en 7 maart 2021 in Eindhoven.Mocht dit ook niet doorgaan door de corona maatregelen dan gaan wij voor dit seizoen de tour in zijn geheel cancelen en zullen wij weer met de tour gaan starten in het seizoen 2021/2022.
Wel zullen wij op 1 of 2 van de nu al geplande data een klein toernooitje gaan spelen op basis van uitnodiging.

De afgelopen week zijn wij druk bezig geweest om nieuwe data te vinden om de tour nog te kunnen spelen dit seizoen. Dit is gelukt!Hieronder volgt het voorlopig nieuwe schema. Let wel dat als je al was ingeschreven voor de stops in Tilburg en Warmond, je daar ook ingeschreven blijft staan. Alléén de data zijn dus gewijzigd en gelieve deze ook aan te passen in jouw agenda. Komt deze datum voor jou niet uit? Stuur dan even een bericht dat we jou voor een bepaalde data uit de stop moeten halen.

Het speelschema vind je hier: https://sportbowling.nl/speelschema-2020-2021/

(Bron Facebook: Organisatie Sportbowling Tour)

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.