Tjeerd Scheffer geeft hoogtepunten van 2020

De Leidse topsportcoördinator Tjeerd Scheffer maakt op 1 januari 2021 plaats voor zijn opvolger Pieter Verhoogt, zie in het linkje een artikel van Sleutelstad.nl. Scheffer heeft deze functie elf jaar met succes vervult en gaat met pensioen. De Leidse sport in het algemeen is de afgelopen jaren flink gelift dankzij onder meer de werkzaamheden van het team van de stichting Topsport Leiden. Dit jaar eindigde de Leidse sport in de top-5 van ons land.

Coördinator Scheffer geeft op de website van topsport Leiden zijn visie in een sportoverzicht van het afgelopen jaar.

Kijkt u nog eens goed naar die hoogtepunten. Daarin bijna vanzelfsprekend toch nog mooie wapenfeiten, want de huidige pandemie ging in maart van start in een eerste golf en zoals Scheffer zijn overzicht besluit: “Er zijn geen serieuze eindstanden 2020 van de competitiesporten.”
Helaas geen eindstanden, maar ook wij van spelofsport hopen in 2021 op een beter sportjaar. We wensen Scheffer een rustige pensionering, hoewel hij ongetwijfeld met bijv. de Leidse marathon nog altijd druk zal zijn.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.