Leidse bridgers ook online verder

Evenals de schakers zijn ook de bridgers – in deze corona periode – overgestapt op een digitale competitie. Al meerdere aantal jaren is het voor bridgers mogelijk om online te bridgen op Stepbridge. Een online bridgeprogramma op een website voornamelijk voor leden van de bridgebond NBB. Maar ook als ‘gast’ kunt u – tijdelijk – gratis spelen.

De landelijke bridgebond op die website: “StepBridge is er voor het plezier van iedereen die bridgen leuk vindt en biedt voor elke bridger wat wils. Of u nu een doorgewinterde bridger bent, recreant, of net klaar met de cursus, er zijn altijd StepBridgers waarmee u op uw eigen niveau kunt spelen.


Er is momenteel een stepbridge competitie van start gegaan in de regio Leiden e.o. en daar gaat na twee competitieronden het team van het Leidse Crash in de regionale hoofdklasse met 19 VP’s aan de leiding. Het dit jaar gefuseerde Leids Doublet (v/h de bridgeclubs ADG en De Sleutels) volgt met 13½ VP’s gevolgd door PAS 2 met 13 VP’s.

Zie hier voor meer informatie.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.