De binnensport blijft beperkt mogelijk

De binnen spel en sporten gaan hier en daar met de nieuwe (zaal)regels wel enigszins door. De nieuwe striktere regels gelden daarbij wel en er wordt ook gecheckt. Het is vooralsnog onduidelijk wanneer het weer mogelijk blijkt te gaan zaalsporten. In ieder geval tot na half november gelden speciale regels.

Zo is er onder meer een regeling voor de denksporten in het denksportcentrum (sportkantine) met een zelf meegebrachte waterregeling. Het Leidse denksportcentrum blijft overigens tot 31 augustus 2021 wel open voor clubavonden met de speciale denksportregels, zodat een eventueel nieuw sportseizoen kan worden afgemaakt. Het SDL bestuur heeft in deze coronacrisis met de vastgoed eigenaar een nieuwe overeenkomst gesloten, want het centrum zou in februari 2021 sluiten.

Biljarten bij BCO
In het Biljartcentrum Oegstgeest heeft men eveneens besloten met beperkingen door te gaan. Op de website staat de volgende tekst en regels mocht u het centrum willen bezoeken.


“Belangrijk: zoals is bepaalt in de aangescherpte Corona regels moeten sportkantines gesloten blijven. Dit betekent voor ons dat er wel de mogelijkheid is om te biljarten maar dat de bar gesloten is. Er mogen dus in het centrum geen consumpties verkocht worden. Vanwege deze beperking is het tijdelijk toegestaan om zelf een flesje water mee te nemen. Andere dranken zijn niet toegestaan!”

Om er voor zorg te dragen dat iedereen kan gezond kan blijven biljarten hanteren wij de volgende regels:
Reserveren:

  • Maximaal 3 personen per biljarttafel;
  • Maximaal 30 personen mogen in de biljartzaal aanwezig zijn;
  • Reserveren telefonisch via 071 – 5173838 of via de website;
  • Controleer via de reserveringswebsite of er tafels beschikbaar zijn;
  • Kom op de afgesproken tijd, niet eerder!
  • Kom niet zonder reservering of bevestiging van je vereniging.
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.