Met enige vertraging Kadercompetitie van start

Oegstgeest – Met enige vertraging door de corona is dan toch ook het seizoen 2020-2021 van de kadercompetitie gestart. Mede dankzij de ruimte in het Biljartcentrum Oegstgeest en het naleven van de regels is dit weer mogelijk geworden.

Het kaderteam van BCO De beste keus is ingedeeld in poule 2 en heeft inmiddels al enkele ontmoetingen gespeeld. De eerste thuiswedstrijd leverde een 5-4 overwinning op waarbij de serie van 104 van Jos Kerkman het memorabele aspect betekende.
In de tweede ontmoeting, uit in Weesp, wist alleen Ben Duivenvoorde (hier op archieffoto zonder de 1,5 mtr afstand) zijn partij in winst om te zetten en was het eindresultaat een 2-7 verlies.

Op 24 september was de thuiswedstrijd tegen Padoc. Danny Kind (140) had aanvankelijk met 60-21 in 6 beurten nog een goede start tegen J. v.d. Heijden (110). Dit verwaterde echter en na 15 beurten was de winst voor Padoc. Jos Kerkman (150) had geen macht tegen A. Slof (120) en zag ook hier, na 11 beurten, de winst naar Padoc gaan. Wilfred Wijnnobel (150) ging sterk gelijk op , 63-68 in 4 beurten, met H. Overbeek (150). Overbeek haakte nu af en Wijnnobel stelde in beurt 10 de winst veilig n bracht de stand nu op 2-4.
Ben Duivenvoorde was inmiddels in een gelijk opgaande strijd met Th. Zwarthoed (beide 160). Na 117-111 in 7 beurten ging de strijd om de winst een rol spelen en werd de productie moeizamer. Duivenvoorde trok aan het langste eind en won in 14 beurten.
Het percentagepunt ging echter naar Padoc waardoor de eindstand 4-5 werd.

De volgende ontmoeting is op 28 september 19.30 in Noordwijk (De Kuip) in een regioderby tegen ‘De Engel’.

(BCO – Ben Duivenvoorde)

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.