Schaakbond: schaken en de coronacrisis

De coronacrisis heeft een grote impact op de samenleving en ook op de schaakwereld. Schaaktoernooien, competities en kampioenschappen zijn op de voor schakers vertrouwde manier nog niet mogelijk binnen de  huidige regels van onze 1,5 meter samenleving.

Gelukkig is er voor de schaaksport wel de mogelijkheid om online te spelen en te trainen. In dit bericht – verderop – is er steeds de meest actuele informatie rondom het schaken en de coronacrisis te lezen. Ook is er op deze pagina verwijzingen naar andere websites en eerder door de KNSB gepubliceerde informatie.

Actueel – nieuws – september 2020

Op 9 september hebben we het plan van aanpak opstarten clubavond bijgewerkt

Mailing 7 september

Het Protocol Veilig Schaken is bijgewerkt, spelers moeten aan het bord 1,5 meter afstand houden.

(Red).

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.