Simon Kits dagwinnaar scratch Changing Experience

De Changing Experience: zaterdag 29 augustus was de laatste speeldag van de cyclus baanconditietrainingswedstrijden (mooi lang scrabblewoord) met Atlanta 38 ft bij Lucky’s Bowling Warmond.
De Changing Experience coach: ‘Het was wederom niet makkelijk als sportpatroon om steeds de goede lijn en ook nog eens de goede balreactie te krijgen. Vanwege de hoeveelheid olie is het zeker dat dit bijna elke game wijzigt. Ook te zien aan de scores die hoge en lage games lieten zien. Toch heb ik weer goede reacties gehad, omdat de meeste spelers wel in de gaten hebben dat ze nog wat te leren hebben.’

Resultaten
Simon Kits was wederom de dagwinnaar scratch met 1174. André Beers ging er – dankzij een fraaie 268 game – met de scratchserie vandoor met 449 en was ook met handicap de hoogste. Uiteindelijk verviel die prijs naar nr. 3: Rene Bolhuis. De linkjes op de namen verwijzen naar de Facebook pagina’s.

Sandra Beers – Griffioen had de hoogste totaalserie met handicap 1310.
Coach: ‘De verzoeken om deze trainingen nog eens te organiseren neem ik zeker ter harte!’

(Bron en foto’s Facebook Lucky’s Bowling Warmond)

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.