Zomergo is een spellenkamp voor go-spelers en andere liefhebbers van alle leeftijden

Van alle kanten komen langzaam de denksporten weer uit de corona sportproblemen en de lockdown. Zie op deze nieuwssite onder meer de berichten over de schaaksport, damsport, bridgesport en tevens enkele overige spellen of sporten.
Zo ook de go-sport. Die vieren deze zomer zowaar een jubileumtoernooi (15e) met een Zomertoernooi in het Gelderse Lunteren.

Zomergo is een week voor iedereen die zin heeft om een vakantie door te brengen met een gemoedelijk gotoernooi, verschillende workshops of gewoon een week lang spelletjes spelen, lekker lezen en wandelen in het bos. Er ligt altijd een heel arsenaal aan spellen, mee gebracht door de deelnemers zelf. Heb je nog een spel liggen, maar niemand om het mee te spelen, hier is je kans!
Zie het vorenstaande linkje van de website voor dit zomertoernooi met meer info.


2020 is het jaar van de 15e Zomergo op rij. Zomergo is een spellenkamp voor go-spelers en andere spellen liefhebbers van alle leeftijden. De locatie is in de De Wildwal aan de Galgenbergweg 3 te Lunteren. Het evenement wordt gehouden van 15 t/m 21 augustus 2020.

Meer informatie en inschrijven:
Je kunt je inschrijven voor zomergo 2020 op www.zomergo.nl

(Bron organisatie: Mirjam Visscher-Mobach)

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.