Iedere vrijdagavond zomerschaken in het denksportcentrum

Het Leidse denksportcentrum (DSC) gaat deze zomer weer open vanaf vrijdagavond 10 juli. Het DSC is tevens open op de woensdagavond en dan zijn de bridgers en dammers actief. Philidor heeft besloten samen met LSG schaken aan te bieden op de vrijdagavond. De capaciteit van de luchtverversing in de zalen van het centrum is zo dat de lucht elke 8 minuten ververst wordt en dat is volgens de richtlijnen behoorlijk goed.

De opzet is dat er elke avond twee partijen van 45 minuten + 10 seconden per zet per persoon zal worden gespeeld. Het DSC gaat open vanaf 19.00 uur, maar zorg dat je er uiterlijk 19.50 uur bent want de aanvang van de ronde is 20.00 uur.


De indeling voor de tweede partij volgt direct na einde ronde 1, op ongeveer 21.30-21.45 uur. Het is ook mogelijk om één ronde per avond te spelen. Als je een avond niet kunt, hoef je je niet af te melden, want je ontvangt dan een waarde van 2 x 1/3 score. In verband met Corona is er een protocol, waarvan een belangrijk punt is: als je verkoudheidsklachten (symptomen) hebt kom dan niet naar het denksportcentrum! Zelfs niet bij lichte verschijnselen.

Namens Philidor Leiden zal Bert van der Marel als coördinator optreden en voor LSG Leiden is dit Raoul van Ketel.
Zie hier ook een protocol voor het verantwoord schaken.

(Bron: Websites Philidor Leiden en LSG Leiden)

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.