Aanvragen voor bijdragen uit Biljarthoreca Steunfonds mogelijk vanaf 18 mei

Wat kan men doen als biljart-, pool- of snookerzaal om een bijdrage te krijgen uit het Support en Speel steunfonds? Aanvragen mogelijk vanaf 18 mei, sluiting aanvragen op 6 juli. Voorwaarde voor een bijdrage: actieve promotie!
Dit zodat het steunfonds zo vol mogelijk komt, en zoveel mogelijk lokaliteiten kan bedienen.
Zie een foto van de biljarttafels bij het actieve Biljart Centrum Oegstgeest (BCO gaat 20 mei weer open).

Kort na het uitbreken van de coronacrisis heeft de KNBB het “Support en Speel” Biljarthoreca Steunfonds geopend op www.supportenspeel.nl en donaties (nog steeds mogelijk – sterker: zeer gewenst!) via doneer aan de biljarthoreca.

Dit om met onze eigen bijdrage van €10.000 plus alle donaties van biljartliefhebbers onze biljart-, pool- en snookerzalen als gevolg van de coronacrisis een financiële ondersteuning te geven. Support en Speel is in aanvulling op alle overige regelingen waar biljarthoreca van kan gebruik maken.

Doel van dit Biljarthoreca Steunfonds: dat ook in het komend seizoen met goed materiaal (nieuwe lakens/ballen) kan worden gespeeld, of dat zalen en/of verenigingen met een eigen locatie dreigend leden-/klandizieverlies kunnen opvangen met open dagen of een promotionele (biljart/pool/snooker) activiteit die tot doel heeft om bestaande en nieuwe klanten/spelers naar de lokaliteit te krijgen. Het gaat om een bijdrage in te maken kosten om lasten van de lokaliteiten enigszins te verlichten; het doel is dus niet alle kosten die horeca en of verenigingen met een eigen locatie maakt hiermee te kunnen dekken.

De bijdragen uit dit fonds betreffen een gift. Er is dus op geen enkel moment terugbetaling vereist, mits aan alle gestelde voorwaarden is voldaan.

(Bron en lees verder op: KNBB nieuws)

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.