BCO verliest door communicatieprobleem

Oegstgeest – Kadristen BCO met communicatieprobleem naar een 2-7 verlies tegen WBD. Na een miscommunicatie trad BCO op maandag 24 februari met drie man aan tegen de Haagse koploper WBD.

De partij Ben Duivenvoorde – R. Pot (beide 160) begon moeizaam. Het veranderde in een enigszins gecontroleerd spel wat onder meer leidde tot een serie van 58 caramboles voor Duivenvoorde. Pot reageerde vrijwel direct met een reeks van 62 caramboles en maakte daarna de partij in de tiende beurt uit (124-160).

Jos Kerkman bleef in zijn intervalpartij (130) goed aan bod tegen H. Verschoor (110). Met regelmatige series speelde hij zijn partij uit in elf beurten en was de stand met 2-2 in evenwicht.

In de andere partij kwam Kerkman (110) niet aan bod tegen R. Verschoor (110) die met 22, 23, 59 en tenslotte 6 de winst  in slechts vier beurten realiseerde.
Danny Kind (140) scoorde halverwege de partij nog een serie van 33, maar bleef uiteindelijk ver achter bij Y. Orhan (120). Deze bleef steeds goed aan bod en sloot na slechts acht beurten winnend af.

Met 2-7 is BCO nu in de staart van de poule terecht gekomen.
Pas op zondag 15 maart kunnen zij zich herstellen als in Weesp wordt gespeeld tegen Rapiditas.

Ben Duivenvoorde.

&&&

Magere oogst voor kaderteam BCO (24 feb)

Oegstgeest – Magere oogst voor het kaderteam van Biljart Centrum Oegstgeest (BCO). De voorlaatste wedstrijd tegen De Hoog en V.d. Wilt uit Gouda kende een onverwacht verloop. Duivenvoorde en Kerkman hadden totaal geen grip op het snelle materiaal en verloren kansloos.

Wilfred Wijnnobel (150) begon met 98 caramboles – in 5 beurten – goed tegen P. Bosman (110) en na een terugval wist hij in de veertiende beurt toch de winst te realiseren.
Danny Kind (140) had evenals zijn tegenstander B. v.d. Wilt (110) een moeizame strijd. Het slotstuk werd een thriller door het over en weer net niet uitmaken van de partij. Kind pakte nu in de achttiende beurt toch nog de winst en waren de 4 partijpunten voor BCO een meevaller.

De wedstrijd hierna van afgelopen woensdag tegen Apollo in Maarssen kende ook een grillig karakter.
Jos Kerkman (110) zag dat, ondanks zijn eigen serie van 42, F. Verhoef (140) de winst incasseerde na series van 45, 28 en slotserie 62 in beurt zes.
Ben Duivenvoorde (160) speelde evenals opponent J.de Beurs (250) een redelijke partij waarbij het venijn in de staart zag. Missers in het zicht van de haven leidden naar een remise in beurt 15 dankzij de gelijkmakende beurt van De Beurs voor ‘en nog één’.

Danny Kind (140) kreeg direct een beginserie van 78 van R. v.d. Made (160) te verwerken. Na zeven beurten ging de winst naar Apollo waarbij Kind op 74 strandde. Wilfred Wijnnobel (150) keek al snel tegen een achterstand aan van de sterk gestarte D. Heffty (200). Gelukkig kwam hij terug in de strijd en wist in de vijftiende beurt winnend af te sluiten waarbij hij Heffty op 190 achterliet. Hierdoor werd toch nog 3 partijpunten behaald.

De volgende ontmoeting is in het Biljartcentrum Oegstgeest op maandag 24 februari aanvang 19.30 uur (i.p.v. 4 maart) tegen WBD uit Den Haag.

Ben Duivenvoorde.

&&&

Derbywinst BCO-De Engel voor BCO (7 feb)

Oegstgeest – Derbywinst BCO – De Engel voor BCO met een 7-2 score. Afgelopen woensdag 5 februari was het Biljartcentrum Oegstgeest het strijdperk voor de ‘vriendelijke vijandenstrijd’ tussen de biljarters van BCO (zie teamfoto) en De Engel.

Danny Kind (140) bleef regelmatig goed aan bod tegen Cas Juffermans (110) bij wie het niet zo goed lukte. Na elf beurten was na een 140-80 eindstand de winst voor BCO.
Jos Kerkman (110) bevestigde tegen Eric van Dijk (110) zijn goede vorm, door na een matige eerste drie beurten met series van 53 en 37 op ‘en nog één’ van de finish te komen. Van Dijk kwam na zes beurten nog op 73, maar zag Kerkman nu deze fraaie winst te realiseren.

De partij in het 57/2 tussen Ben Duivenvoorde (160) en Louis Opstal (210) gaf een eenzijdig beeld. Duivenvoorde scoorde een reeks van goede series en op de stand 32-133 liet Opstal zich nog gelden met een serie van 71. In deze zevende beurt maakte Duivenvoorde met 27 zijn aantal vol en bracht de stand op 6-0.

Wilfred Wijnnobel (150) was in zijn partij tegen N. v. Noord (120) met 87-61 op achterstand gekomen maar kwam daarna weer terug in de strijd. In de elfde beurt strandde Van Noord op vier caramboles van de finish en kwam Wijnnobel nu met 22 ook richting de meet. In de twaalfde beurt triomfeerde Van Noord omdat Wijnnobel op 133 bleef steken. Eindstand hierdoor: 7-2.

Binnen de poule zijn nu naast BCO nog zes van de negen teams binnen een marge van 10 winstpunten van de koploper.
De volgende wedstrijd is een uitwedstrijd in Gouda tegen De Hoog/Van der Wilt op vrijdag 14 februari.

Ben Duivenvoorde.

&&&

BCO met sterk biljartspel naar 5-4 winst (26 jan)

Alblasserdam – Biljart Centrum Oegstgeest met sterk biljartspel naar een 5-4 zege op HWA. Afgelopen vrijdag 24 januari trad BCO met drie man aan tegen het sterke HWA.

Jos Kerkman (130) kweet zich direct goed van zijn taak door een prima dubbelpartij te spelen. Tegen J. van Krimpen (120) had hij een matig begin, maar met series van 41 en 44 maakte hij het verschil en won in negen beurten.
Wilfred Wijnnobel (150) was inmiddels in een mooie gelijk opgaande strijd verwikkeld tegen J. Vlot (180).

Met 136-152 in negen beurten was het Vlot die op dat moment met een slotserie van 28 de winst naar zich toe kon trekken. In de tweede partij van Kerkman (110) wist hij een sterk gespeelde serie van 67 te maken. D. Katsis (190) zette hier nog wel series van 50 en 51 tegenover maar kon niet voorkomen dat Kerkman in de zesde beurt winnend kon afsluiten.  Ben Duivenvoorde (160) had een sterke start met 55 tegen R. Goud (260). In beurt vier was de stand 87-82 en brandde Goud los met een geweldige slotserie van 173. In de nabeurt waren er maar twee caramboles voor Duivenvoorde. Het extra punt ging naar BCO waardoor een 5-4 winst het resultaat was. Op woensdag 5 februari staat de ‘derby’ tegen De Engel op het programma in het Biljartcentrum Oegstgeest, aanvang 19.30.

Ben Duivenvoorde.

&&&

Overtuigende start Kaderteam BCO (19 jan)

Oegstgeest – Een overtuigende start (in 2020) van het Kaderteam BCO in de tweede helft van de kadercompetitie met een 8-1 matchwinst. In de wedstrijd van het Kaderteam BCO tegen OGB van afgelopen woensdag 15 januari, viel er aan de kant van BCO louter goede prestaties te noteren.

Invaller kopman Paul Witteman (170) startte tegen Zepeda Varas (160) zijn partij – beiden spelsoort 57/2 – met een serie van 42 caramboles. Met deze voorsprong bleef Witteman regelmatig scoren en wist zelfs zonder ‘een poedel’ (geen enkele carambole tijdens de beurt -Red-) de partij in de 13e beurt uit te maken.

Op de andere tafel speelde Danny Kind (140) tegen Rene de Bruin(110) een partij waar de vonken vanaf spatten. Met het goede gevoel en compact spelend ging Kind ging met 56 van acquit gevolgd door series van 19, 25 en 23. De Bruin liet zich niet kennen en reageerde met series van 28 en 51. Het resulteerde uiteindelijk in een prachtige winstpartij voor Kind in slechts 5 beurten met het fantastische moyenne van 28.

De Bruin scoorde met in totaal 87 caramboles ook nog een heel mooi moyenne van 17,40  In de 2e helft van de wedstrijd was de tegenstander van Wilfred Wijnnobel (150) Jan Veenstra(120). Veenstra liet zich meteen zien met series van 20,21 en 35. Maar Wijnnobel pareerde dit met series van 64, 25 en 33. Opvallend aan deze gelijk opgaande partij was dat beiden geen poedel scoorden en dus ook maar besloten om gebroederlijk de punten te delen door de partij in 9 beurten in remise te beëindigen.

De laatste partij van de avond was Jos Kerkman (110) tegen Rene de Bruin (130) die dus een dubbelpartij speelde. De start van De Bruin was veelbelovend met 20 en uiteindelijk ook nu weer geen enkele poedel in deze partij. Kerkman wist in het 2e deel van de partij met series van 14, 27, 18 en 26 in beurt 11 de partij in zijn voordeel af te ronden en de Bruin op 109 punten achter te laten.
Al met al mooie en sterke partijen en met een resultaat – van 8-1 voor BCO – om u tegen te zeggen.

Ben Duivenvoorde.

&&&

Deceptie voor BCO-kaderteam (18 dec)

Een deceptie voor het BCO-kaderteam (Oegstgeest) met een 1-8 verlies van Padoc. De woensdag voor kerst in Woerden werd zodoende een tegenvaller.
Eerst wist Ben Duivenvoorde tegen Th. Zwarthoed (beide 160) in een spannende partij nog een remise af te dwingen in 15 beurten. Wilfred Wijnnobel (150) kwam helemaal niet in de strijd en zag –  ook na 15 beurten –  A. Slof (120) de winst voor Padoc binnenhalen.

In de volgende partijen had Danny Kind geen feeling in tegenstelling tot H. Overbeek (beide 150) die goed van start ging. Ook in de latere beurten kon Kind geen series maken en waren deze partijpunten na 14 beurten ook voor Padoc.

Jos Kerkman (120) en R. Maijenburg (110) gingen nagenoeg gelijk (95-81 in 13 beurten. In beurt 14 maakte Maijenburg een serie van 26 die Kerkman onvoldoende kon pareren en was ook deze partij na 16 beurten voor Padoc.

Halverwege de competitie wordt het een plek in de staart van de poule. De doelstelling is een veel betere tweede helft waarvan de eerste wedstrijd op woensdag 15 januari (aanvang 19.30) in het Biljartcentrum Oegstgeest zal zijn tegen O.G.B. uit Bussum.

Ben Duivenvoorde.

&&&

Kadristen BCO boeken 7-2 winst (12 dec)

Oegstgeest- Kadristen BCO behalen 7-2 winst op Rapiditas. In de thuiswedstrijd op 11 december speelde Ben Duivenvoorde (160) tegen J. Zieltjens (110) een partij waar geen gevoel in zat. Omdat het ook bij de tegenstander niet lukte, ging de winst na 23 beurten onverwacht nog naar BCO.

Danny Kind (150) had met 129 in 8 beurten een prima start tegen R. van Lonkhuijsen (110). Bij beide spelers stagneerde de productie echter en duurde het nog tot de zeventiende beurt dat Kind zijn laatste caramboles maakte. Stand: 4-0.

Ook Jos Kerkman (120) startte tegen P. Kuisdom (110) goed met o.a. een serie van 46 en kwam op 96 in 6 beurten. Kuisdom kwam met een reeks van 44 nog goed terug maar kon niet voorkomen dat Kerkman in de negende beurt de winst pakte.
Wilfred Wijnnobel (150) ging bijna gelijk op met zijn opponent L. v.d. Pol (110) en zag zijn serie van 46 beantwoord worden met 48. In de slotfase bleef Van de Pol hem voor en redde daarmee de eer voor Rapiditas.
Eindelijk weer een duidelijke 7-2 zege voor het BCO-team.

Ben Duivenvoorde.

&&&

Magere score voor kaderspelers van BCO (23 nov)

Oegstgeest – De wedstrijd BCO-Apollo verliep niet gunstig in Oegstgeest. Magere score voor kaderspelers van BCO (2-7).
In de eerste partij op deze avond verloor Jos Kerkman kansloos van F. Verhoef (160). Verhoef, na ook een matige start, maakte in een viertal prima beurten de partij in de 15e beurt winnend af.
Op de andere tafel ging R. Van de Made ( 170) sterk van start met 117 in  4 beurten. Wilfred Wijnnobel (150) pakte de uitdaging aan en met een door hem vaker gespeelde inhaalrace wist hij ook nu in 3 beurten meer dan 100 punten te scoren.  Het eindresultaat van deze sterke partij van Wijnnobel bleek een remise in 10 beurten. Tussenstand 1-3.

In de tweede ronde was snel duidelijk dat Alex van de Voorst (110) het tegen H. Claessens (110) niet zou redden. Claessens had de flow te pakken en wist in beurt 15 de partij met een ruime voorsprong winnend af te sluiten.
De kopmannen van beide teams waren op de andere tafel stevig met elkaar in de slag.
De beurten werden afgewisseld met mooi geplaatste ballen en eenvoudige missers. Danny Kind (150) had aanvankelijk het initiatief maar Heffty (57/2: 220) trok in het tweede deel van de wedstrijd het initiatief naar zich toe.
Dit resulteerde in een door beide verdiend gelijkspel in 15 beurten. Per saldo een 2-7 nederlaag voor het team van BCO.
Op 26 november wacht de uitwedstrijd in Den Haag tegen WBD.

Ben Duivenvoorde.

&&&

Kadristen BCO net te weinig voor extra punt (15 nov)

Oegstgeest – Kadristen BCO net te weinig voor extra punt tegen BV De Hoog (4-5). In het Biljartcentrum Oegstgeest bleek op 13 november jl. de strijd in de middenmoot tussen BCO en De Hoog met een minimaal verschil te zijn beslist.

Danny Kind en M. Wedema (beide 150) hielden elkaar in evenwicht tot beurt acht. Daarna haalde Wedema beslissend uit met een serie van 36 gevolgd door 41 en liet Kind op 116 achter.
Ben Duivenvoorde (160 57/2) kreeg geen vat op het spel tegen R. Tull die door het spelen van 160 in het 57/1 ook moeite had. In beurt 13 kwam de ommekeer voor Duivenvoorde en met een fraai gespeelde slotreeks van 69 werd hij winnaar en trok de stand weer gelijk (2-2).

Jos Kerkman (120) kon weinig weerstand bieden aan P. Bosma (110) die sterk van start ging met 92 in 7. Een serie van 31 van Kerkman in de slotfase kon de nederlaag in 12 beurten niet voorkomen.
Wilfred Wijnnobel (150) en B. v.d. Wilt (130) begonnen beide goed met 85-58 in vijf beurten. Na een voor beide mindere fase was het Van der Wilt die in beurt 14 een serie van 22 maakte en daarmee Wijnnobel weer op scherp zette. Direct reageerde hij met een serie van 28 waarmee ook de partij werd uitgemaakt. In principe weer een gelijke stand, maar doordat De Hoog in verhouding een half procent meer caramboles had gemaakt was het extra punt voor hen (4-5). Hierdoor blijft BCO in een positie in de middenmoot.

Volgende week woensdag 20 november (19.30 uur) is in het Biljartcentrum weer een thuiswedstrijd, nu tegen de BV Apollo uit Maarssen.

Ben Duivenvoorde.

&&&

Kadristen BCO opnieuw naar nipt verlies (3 nov)

Noordwijk – BCO-kadristen komen net iets tekort tegen De Engel (4-5). In de locatie van De Engel in Noordwijk werd afgelopen week intensief gestreden om de overwinning en dat leidde tot bijzondere prestaties.

Louis Opstal was goed op dreef tegen Ben Duivenvoorde (beiden 160) en had met 134-27 na vijf beurten al een ruime voorsprong genomen. Duivenvoorde zette er nog wel een serie van 57 tegenaan, echter kon hij niet voorkomen dat de eerste winst na slechts zeven beurten voor De Engel was.

Wilfred Wijnnobel (150) en F. Duivenvoorden (110) hadden een slechte start, maar met een serie van 44 van Duivenvoorden in beurt zes maakte dat wat los. Als reactie produceerde Wijnnobel een mooie serie van 87 en moest toezien hoe hij zich – na negen beurten – toch gewonnen moest geven.

Met een tussenstand 4-0 voor De Engel wist Jos Kerkman (120) na vijftien beurten met kleine maar wel regelmatige scores E. van Dijk (110) achter zich te laten. De aandacht ging nu naar een spannende strijd tussen Danny Kind (150) en C. Juffermans (120).
Aanvankelijk goed gelijk opgaand (82-61 in 6 beurten) kwam de klad er in en was het Kind die in de zestiende beurt afstand wist te nemen met een reeks van 31. In beurt achttien was de winst voor BCO en daarmee weer een 4-4-stand. Het percentagepunt ging naar De Engel waardoor de eindstand nu 5-4 werd.

Woensdag 13 november speelt BCO thuis tegen De Hoogh/ V.d. Wilt uit Gouda.

Ben Duivenvoorde.

&&&

Spannende partijen leiden kadristen BCO naar nipt verlies (27 okt)

Oegstgeest- Met spannende partijen leden de kadristen van BCO een nipt 4-5 verlies tegen HWA (Het Wapen van Alblasserdam). In hun eigen biljartcentrum te Oegstgeest werd 23 oktober jl. de strijd in de kadercompetitie aangegaan tegen koploper HWA.

Nadat Jos Kerkman (120) op ruime voorsprong was gekomen (99-44) tegen W. v. Beek (110), kwam de klad er in. Van Beek kwam sprokkelend terug en nadat Kerkman in de vijftiende beurt uit ging, wist hij nog een remise te halen.

De partij Danny Kind (150) tegen J. v. Krimpen (140) gaf voor beide een beeld van afwisselend produceren en dan weer even weinig. Hierdoor was het ongewis wie in de slotfase de winst zou weten te pakken. Beide spelers kwamen in beurt vijftien dichtbij met ‘en nog drie’ en ‘en nog vijf’ en beide maakten dan ook in de volgende beurt deze laatste caramboles.

Na twee remises dus een stand van 2-2.
Vervolgens waren het partijen in het 57/2 en Ben Duivenvoorde (160) kon de bij elkaar gespeelde posities onvoldoende uitbuiten. Bij tegenstander D. Katsis (200) ging dit beter en hij was het die na 13 beurten de partij winnend afsloot (stand 2-4).
Invaller kopman Paul Witteman (180) ging sterk (110-37 na drie beurten) van start tegen J. Vlot (200). Hierna was het een stuk minder en wist Vlot met serie 81 weer voor te komen. In beurt 12 kwam hij na een serie op 184 en op dat moment wist Witteman weer goed aan tafel te blijven en stopte pas nadat hij de voor hem ontbrekende 31 caramboles had gemaakt.
Stand 4-4 doch het extra punt op percentage naar HWA.

Maandag 28 oktober de regioderby in Noordwijk.
De kaderstrijd tegen het team van De Engel.

Ben Duivenvoorde.

&&&

Kadristen BCO met winst weer terug in middenmoot (20 okt)

Dankzij een 7-2 uitzege op OGB is het kaderteam BCO weer terug in middenmoot. Met drie teamleden werd vrijdag 18 oktober j.l. naar Bussum gereden met als doel het laatste verlies te compenseren. Met prima partijen kon de missie geslaagd worden afgerond.

Voordat het zo na was ging de eerste winst echter naar OGB. Ben Duivenvoorde (160) en J. Rodermond (130) ontbeerden de juiste maat en pas in beurt 15 kon Rodermond de eerste partijpunten voor de thuisclub binnen halen. Inmiddels had Jos Kerkman (120) met een serie van 49 de toon gezet tegen R. de Bruin (120).

Met een gedegen spel bleef Kerkman goed scoren en na slechts acht beurten was de buit binnen en een gelijke tussenstand.

In de tweede ronde had Kerkman voor zijn dubbelpartij (140) de smaak nog goed te pakken tegen M. Veerman (110). Dankzij een serie van 40 in de derde beurt en een slotserie van 42 in de elfde beurt boekte hij weer een fraaie overwinning. Danny Kind (150) wilde blijkbaar niet voor zijn teamgenoot onderdoen. Nadat J. Veenstra (120) in beurt vier de stand bijna had gelijk getrokken (53-45) brandde Kind los en kwam met reeksen van 37 en 55 op ‘en nog vijf’. Deze werden nu in de zevende beurt gemaakt en completeerde zo de overwinning voor BCO met 7-2 en weer een plek in de middenmoot.

Dinsdag 22 oktober volgt de thuiswedstrijd in Oegstgeest (aanvang 19.30) tegen koploper HWA uit Alblasserdam.

Ben Duivenvoorde.

&&&

Kadristen BCO blijven in de middenmoot (29 sept)

Kadristen BCO blijven na een ‘narrow-escape’ met 4-5 verlies nog in middenmoot. Zondag 29 september 2019 was de derde competitiewedstrijden tegen Rapiditas in Weesp.

Wilfred Wijnnobel (150) beet het spits af tegen M. Westerhof (120). Het was al snel duidelijk dat Wijnnobel vandaag niet in goede doen was.  Westerhof had al snel een voorsprong en gaf deze niet meer weg. Daarmee won hij de partij in 13 beurten en strandde Wijnnobel op 104 caramboles.

Op de andere tafel voltrok zich hetzelfde spelbeeld. Terwijl Alex van Voorst (110) puntjes aan het sprokkelen was, bouwde J. Zieltjes (110) gestaag een voorsprong op en leek dit een snelle overwinning voor hem op te leveren. Van Voorst wist echter toch nog sterk terug te komen dankzij en serie van 34 doch bleef op 103 caramboles achter. De tussenstand nu 4-0 voor Rapiditas.

Daarna Jos Kerkman(120) tegen Rob Kremer(110) wat een gelijk opgaande strijd werd. Doorslaggevend werd een slotserie van 30 van Kerkman en winst in beurt 17 waardoor de met 4-2 weer aansluiting was. In de partij Danny Kind (150) tegen D. Bouwhuis (140) leek Bouwhuis comfortabel naar de winst te gaan met 130-50 in 8 beurten. Blijkbaar zakte hierdoor de concentratie weg en Kind -van de vereniging ‘geef nooit op”- herpakte zich en met enkele series waaronder een reeks van 40 wist hij de achterstand goed te maken. Zorgvuldig en geconcentreerd sloot Kind in beurt 13 de partij winnend af met een serie van 15 en Bouwhuis op 137 punten achterlatend. Het extra (percentage-) punt ging naar Rapiditas waardoor de eindstand 5-4 werd.

Donderdag 3 oktober is de volgende wedstrijd in het Biljartcentrum Oegstgeest (aanvang 19.30) tegen het team van Padoc uit Woerden.

Ben Duivenvoorde.

&&&

‘Midden-motige’ start BCO (23 sept.)

De start van het BCO kaderteam in het nieuwe seizoen was er een met gemengde gevoelens.  Op 11 september jl. werd in het warme onderkomen van Apollo in Maarssen genoegen worden genomen met een 4-5 verlies. Danny Kind en Jos Kerkman zorgden voor winst in respectievelijk 13 en 12 beurten maar Ben Duivenvoorde en Alex van Voorst moesten de punten achterlaten.

Op 18 september jl. volgde toen een thuiswedstrijd tegen WBD uit Den Haag. Ook hier eenzelfde beeld. Kind (150) tegen Joop Bodaan (120) hadden beiden een matige start. Kind pakte echter in beurt 6 uit met een serie van 52 en vervolgde later nog een serie van 29 toe met als resultaat een mooie winstpartij in 10 beurten. Op de ander tafel speelde Kerkman (120) tegen Harry Verschoor(110). De partij ging gelijk op (na vijf beurten 55 om 52 caramboles). Series van 17 en 35 door Kerkman maakten nu het verschil en was ook nu de winst voor BCO; tussenstand 4-0.

In de tweede omloop startte Van Voorst als 4e man (110) tegen Yakup Orham (110). Deze laatste ging sterk van start met een beginserie van 29. Na in beurt 4 nog een serie gemaakt te hebben van 31 bleek al snel dat Yakup deze partij naar zich toe zou trekken. Dat gebeurde in beurt 10 daarmee de stand op 4-2 brengend.

In de laatste partij van invaller kopman Paul Witteman (180 car. 57/2) tegen Rick Pot (130) bleek dat dit weer wennen was voor Witteman. Pot had hier weinig last van, want deze produceerde in de 3e beurt een mooie serie van 84. Omdat hij in de andere beurten ook al punten had gescoord sloot hij in de vijfde beurt deze partij zeer overtuigend winnend af. Einduitslag 4-5.

Een stand in de middenmoot is vooralsnog het startresultaat en wacht op zondag 29 september de uitwedstrijd tegen Rapiditas in Weesp. Op donderdag 3 oktober is een thuiswedstrijd (aanvang 19.30) tegen Padoc.

Ben Duivenvoorde.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.