Murphy’s One strak aan de leiding

Het dartteam van Murphy’s One (Hillegom) gaat na 18 speelweken strak aan kop van de regionale eredivisie (DBBR). De ploeg heeft een riante voorsprong van 28 punten op runner-up Downstairs (Katwijk). De Katwijkers op hun beurt blijven de darters van Ramses Sjaffies (RA-veen) en Crazy House (ter Aar) nipt een paar punten voor.
Afgelopen weekend won Murphy’s One met 8-1 van The Hunters (Leiden), die daardoor onder de spreekwoordelijke rode streep terecht kwamen. Hekkensluiter is het team van The Yellow Bulls (Alphen a/d Rijn). Zij gingen met 8-1 onder het juk door van The Specials (Nieuw Vennep).

In het klassement van de 180-worpen gaat Joost Breedijk (Crazy House) nog altijd aan kop met met 37 keer one-hundred-and-eighty. Vlak daarachter staat André Ligthart van de Ramses Sjaffies met 35 keer een 180-worp. De hoogste finish staat op naam van vier spelers met een slot van 170.

(Red.)

&&&

Darters uit Hillegom nog altijd aan de leiding (11 jan)

Darters uit Hillegom nog altijd aan de leiding. Na de dertiende ronde van de regionale ereklasse begon koploper Murphy’s One (Hillegom) op 10 januari jl. met een 8-1 matchwinst op het Leidse Team Veteranen. Hiermee bevestigden de Hillegommers de koppositie en gaan inmiddels aan de leiding met een 13 punten voorsprong. Nummer twee is het team van Downstairs (Katwijk) dat het nieuwe jaar jaar begon met een 5-4 nederlaag tegen de Specials (Nieuw Vennep). Op de derde plaats bivakkeert momenteel meervoudig regiokampioen Ramses Sjaffies (RA-veen). Zij startte 2020 met een 7-2 zege op Crazy House (Ter Aar).

In het klassement van de 180-worpen gaat Joost Breedijk (Crazy House) aan kop met 25 keer one-hundred-and-eighty. Hij wordt op de hielen gezeten door John Zandbergen van het team Real Dartelona met 24 x 180 en Ferry van Veen van de Ramses Sjaffies 23 keer 180. Bij de hoogste finish zijn er drie spelers met een 170 slot.

(Red).

&&&

Darters uit Hillegom aan kop (23 okt 2019)

Met vijf opeenvolgende competitiezeges gaan de darters van Murphy’s One (Hillegom) met een score van 37 punten aan de leiding in de regionale eredivisie van de Dartsbond Bollenstreek Rijnland (DBBR). Tussendoor werd er ook met de maximale cijfers (9-0) in de bekercompetitie gewonnen.

Downstairs (Katwijk) behaalde weliswaar dezelfde winsten (incl. bekerwinst), maar hadden daarbij een iets mindere score (33). Op de derde plaats staan de darters van The Bad Dominators ALV (Leiden) die een wedstrijd nipt verloren (5-4), maar nog altijd een goede score heeft (29). Onderin het veld staan de ploegen uit Alphen aan den Rijn: Freddy & the Bacoboys RA met 12 punten en hekkensluiter zijn de darters van The Yellow Bulls (10).

180
In het klassement van de 180-worpen gaat Erwin Vossen (Murphy’s One) afgetekend aan kop met maar liefst 55 keer ‘one-hundred-and-eighty’. Op gepaste afstand volgen Perry Noordermeer (Downstairs) met 39 x een 180 worp en Ferry van Veen (Ramses Sjaffies, RA-veen) met 36 x 180. In het spelersklassement zijn er nog zeven spelers met een 100% score. Bij de hoogste finish zijn er twee spelers met een 170 slot en een vijftal spelers die met 167 finishten.

(Red.)

&&&

Regionale dartcompetitie van start (17 sept)

Afgelopen week is de regionale eredivisie competitie van de darters van start gegaan. Twee ploegen wonnen hun openingsduel met 7-2 en gaan vooralsnog daarmee aan de leiding: Murphy’s One (Hillegom) en Downstairs (Katwijk).
Opvallend was de 4-5 thuisnederlaag van meervoudig kampioen Ramses Sjaffies (Roelofarendsveen) tegen de Specials uit Nieuw-Vennep. Ook de Leidse teams van The Bad Dominators ALV en Showtime kwamen goed uit de startblokken met voor beide teams een 6-3 matchwinst. Ook het team van de Leidse Veteranen tegen Dartshop Leiden zat aan de goede kant van de score (5-4).

Zie de website van de DBBR voor meer informatie.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.