Winst en verlies voor Topteam BCO / FlowerWatch

In Rosmalen waren er afgelopen zaterdag 16 november tegen het team Hazelaar II zeer gevarieerde resultaten van de partijen in deze wedstrijd.

In het libre zag Ben Duivenvoorde tegenstander P. Vandeloo zijn 250 caramboles libre in één beurt uitspelen en kon daar zelf maar één carambole tegenover stellen. Paul Witteman was goed op dreef en wist zijn bandstootpartij in slechts 11 beurten uit te maken waarbij D. Polman op 15 achterbleef.


De kaderpartij tussen Ronald Filippo en P. v.d. Wouw wilde niet erg vlotten en leverde een spannende slotfase op waarin Filippo de gelukkigste was en de partij na 20 beurten winnend kon afsluiten nadat V.d. Wouw op 172 was gestrand. Derhalve winst voor BCO met 4-2.

In de tweede ontmoeting was het weer Vandeloo die, nu in negen beurten, het libre won en strandde Duivenvoorde op 150. In de kaderpartij waren de rollen omgedraaid en wist V.d. Wouw revanche te nemen door Filippo nu in negen beurten te verslaan. Ook in het bandstoten was er sprake van een revanchepartij en maakte Polman na 17 beurten de winst voor Hazelaar compleet en werd de uitslag van de tweede ontmoeting 6-0.

De volgende wedstrijd van TOP-team BCO is op zaterdag 23 november in het Biljartcentrum Oegstgeest tegen Moira uit Lent, aanvang 11.00 uur.

Ben Duivenvoorde.

&&&

Wisselende resultaten voor Topteam BCO (11 nov)

Oegstgeest – Wisselende resultaten voor Topteam BCO / FlowerWatch. Het seizoen startte matig voor het topteam van BCO, dat met FlowerWatch B.V. een mooie hoofdsponsor en naamgever van het team heeft gekregen.

In de eerste week van november was er weer een opleving van het resultaat in de uitwedstrijd tegen koploper Egersbeek.nl/de Veemarkt. Ronald Filippo, Freek Ottenhof en Louis Opstal waren goed op dreef en boekten een prachtige dubbele overwinning. Het afgelopen weekend werd tegen Terborgse Wijncentrale / de Veemarkt ook weer goed gespeeld, maar leidde het voor BCO niet tot succes.

Librist Ben Duivenvoorde was machteloos tegen de sterk spelend H. Klok die in 3 en 4 beurten de winst binnenhaalde. Ronald Filippo speelde evenals zijn opponent M. Bakker prima partijen kader 47/2 met voornamelijk series op de lijn. Bakker was echter degene die beide partijen in de vijfde beurt winnend wist af te sluiten met series van respectievelijk 77 en 75 waarbij Filippo strandde op 169 (na een serie van 110) en 126. Paul Witteman was degene die de eer wist te redden ten koste van W. Siebelink. Achtereenvolgens eerst een geweldige winstpartij in slechts 10 beurten gevolgd door winst in 13 beurten.

Uitslag hierdoor twee keer 2-4 en weer terug in de middenmoot. Zaterdag 16 november volgt de uitwedstrijd tegen De Hazelaar 2 in Rosmalen.

Stand: http://www.biljartpoint.nl/index.php?page=stand&poule=A&compid=4702&district=24

(Ben Duivenvoorde)

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.