Darters uit Hillegom aan kop

Met vijf opeenvolgende competitiezeges gaan de darters van Murphy’s One (Hillegom) met een score van 37 punten aan de leiding in de regionale eredivisie van de Dartsbond Bollenstreek Rijnland (DBBR). Tussendoor werd er ook met de maximale cijfers (9-0) in de bekercompetitie gewonnen.

Downstairs (Katwijk) behaalde weliswaar dezelfde winsten (incl. bekerwinst), maar hadden daarbij een iets mindere score (33). Op de derde plaats staan de darters van The Bad Dominators ALV (Leiden) die een wedstrijd nipt verloren (5-4), maar nog altijd een goede score heeft (29). Onderin het veld staan de ploegen uit Alphen aan den Rijn: Freddy & the Bacoboys RA met 12 punten en hekkensluiter zijn de darters van The Yellow Bulls (10).


180
In het klassement van de 180-worpen gaat Erwin Vossen (Murphy’s One) afgetekend aan kop met maar liefst 55 keer ‘one-hundred-and-eighty’. Op gepaste afstand volgen Perry Noordermeer (Downstairs) met 39 x een 180 worp en Ferry van Veen (Ramses Sjaffies, RA-veen) met 36 x 180. In het spelersklassement zijn er nog zeven spelers met een 100% score. Bij de hoogste finish zijn er twee spelers met een 170 slot en een vijftal spelers die met 167 finishten.

(Red.)

&&&

Regionale dartcompetitie van start (17 sept)

Afgelopen week is de regionale eredivisie competitie van de darters van start gegaan. Twee ploegen wonnen hun openingsduel met 7-2 en gaan vooralsnog daarmee aan de leiding: Murphy’s One (Hillegom) en Downstairs (Katwijk).
Opvallend was de 4-5 thuisnederlaag van meervoudig kampioen Ramses Sjaffies (Roelofarendsveen) tegen de Specials uit Nieuw-Vennep. Ook de Leidse teams van The Bad Dominators ALV en Showtime kwamen goed uit de startblokken met voor beide teams een 6-3 matchwinst. Ook het team van de Leidse Veteranen tegen Dartshop Leiden zat aan de goede kant van de score (5-4).

Zie de website van de DBBR voor meer informatie.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.