Hutspotdrive een prooi voor Luuk Hoogeveen & John van Veen

De traditionele Hutspotdrive van de organisatie CAPS (de Leidse bridgeclubs Crash, ADG, Pas en de Sleutels) hebben op zondag 29 september jl. weer een succesvolle editie gehad met bijna honderd bridgers achter de kaarten. Dit keer zonder de jarenlange SDL-organisatie door Wim v.d. Berg. Dit gaf hem de mogelijkheid zelf te spelen. Hij speelde dit keer mee met zijn partner Paula Verboom in de A-B lijn en zou boven in de rechterkolom eindigen met een score van 46,34 procent.

De zege ging – na twee sessies op zondag – naar het bridgeduo Luuk Hoogeveen & John van Veen met een totaalscore van 63,55%.

Deze zege kwam tot stand dankzij een goede middagsessie (ruim 66%), want na de ochtendsessie ging het duo Leo Huvers & Dieke Holleman riant aan kop. Een ‘slechtere’ middag van dit paar bezorgde hen uiteindelijk het zilver met een score van 62,82%. Het brons ging naar Peter Dekker & Hans de Brieder met 60.90%. De C-lijn werd gewonnen door het bridgeduo Christ van den Eijnden & Garrie Pieterse met 60,71%.

Het is de bedoeling – blijkt uit een nieuwsitem op de website van het denksportcentrum – dat er in de toekomst meer bridgeclubs – al of niet uit Leiden e.o. – gaan deelnemen in de organisatie van dit jaarlijkse bridgefestijn van de ‘3 October Vereeniging Leiden’.

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.