Kaderteam BCO ronde verder in bekertoernooi

Op 21 september jl. was de eerste confrontatie voor het KNBB kader-bekertoernooi 2019-2020.
Deze bekerstrijd – zowel de ‘uit-‘ als de ‘thuis’-wedstrijd – werd gespeeld in Doesburg tegen De Markt/De Onderbouw.

Zowel Van Voorst als Kerkman hadden meer beurten nodig dan gedacht. Gelukkig viel het bij Kerkman na 19 beurten nog goed uit maar redde Van Voorst het net niet; stand 2-2.

Wilfred Wijnnobel nam het bandstoten voor zijn rekening, maar kon niet ‘los’ komen. Na 28 beurten ging de winst naar tegenstander Broers. Kind was gelukkig redelijk op dreef en pakte in 15 beurten de winst en bleek ook het extra punt voor BCO te zijn.

Met een goed verzorgde lunch als onderbreking werd nu de ‘return’ gespeeld. De omwisseling dat Wijnnobel ging nu weer kader ging spelen pakte goed uit. In slechts 11 beurten pakte hij de winst en zag iets later Kerkman tegen Van Es in 19 beurten een remisepunt binnen halen; tussenstand 3-1.

De winst in de bandstootpartij van Van Voorst ging naar de tegenstander en was het resultaat van Kind belangrijk. Overtuigend spelend klaarde hij de klus in 12 beurten en was met 6-3 ook de totaaloverwinning (11-7) een feit.
Pas na november zal de volgende ronde in dit bekertoernooi worden gespeeld en is bekend wie de tegenstander wordt.

Ben Duivenvoorde.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.