Jubilerend Biljartcentrum Oegstgeest laat meerdere facetten van het biljarten zien

Oegstgeest – Jubilerend Biljartcentrum Oegstgeest laat meerdere facetten van het biljarten zien.
In het kader van het 10-jarig bestaan van het Biljartcentrum Oegstgeest is thans een toernooi gaande tussen alle verenigingen die hun domicilie hebben in dit centrum. Op deze wijze komen ook alle mogelijkheden die er zijn (zowel overdag- als avondbiljarten) weer eens onder de aandacht. Tevens is de doelstelling dat de gebruikers van het centrum op die wijze ook kennis maken hun collega-gebruikers hetgeen de onderlinge samenhang ten goede komt.

Teams van de dagverenigingen (BCO, BZN, DDVS, Poedelaars en Sport) en de avondverenigingen (BCO, Centraal, Sport, De Voscuyl én de G-vereniging 1 en nog 5) binden deze voorjaarsmaanden de onderling de strijd aan voor een finaleplaats op 25 mei.
Dán zal worden gestreden om de Biljartcentrum Oegstgeest-Club-Trofee.

Op de foto staan de teams van ‘1 en nog 5’ en BCO die afgelopen vrijdag met een eindstand van 23-24 de punten redelijk verdeelden. Tezelfdertijd was in het centrum ook een competitiewedstrijd van het driebanden-groot in de 2e divisie waardoor dus vele disciplines deze avond actief waren.

Wellicht een reden om eens een kijkje te komen nemen in dit biljartcentrum aan De Voscuyl 38A te Oegstgeest dat geopend is van 09.00 tot 17.30 en 19.00 – 24.00

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.