Biljarters BCO spectaculair een ronde verder in de ‘beker’

Biljarters BCO (foto BCO) met verlies in de competitie, maar spectaculair een ronde verder in de bekercompetitie.
Op de laatste oktoberdag kreeg het BCO kaderteam een tegenvaller te verwerken. In drie partijen op voorsprong komen en toch de winst aan de tegenstander moeten laten.

Ben Duivenvoorde (160) viel stil na een serie van 68 en zag na 14 beurten en 7 caramboles tekort, de winst naar zijn opponent A. Ketels (120) gaan. Ook Danny Kind (150) kwam 7 caramboles tekort, nadat hij eerst afstand had genomen met een reeks van 56. Triomfator na 13 beurten was tegenstander J. Ripke (110).

Jos Kerkman (130) overkwam hetzelfde. Hij moest na slechts 9 beurten en 80 punten de overwinning aan J. Heeremans  (110) laten. Wilfred Wijnnobel (140) wist dankzij series van 31 en 39 in de slotfase de eer nog te redden met winst in 17 beurten tegen H. Koolen (110). Met 2-7 verlies duikelde BCO naar de staart van de poule.

Beter verging het in de return van de bekercompetitie tegen HWA in Alblasserdam. Nadat de thuiswedstrijd was gewonnen met 5-4, was ook nu de uitslag 5-4 voor BCO dankzij winst van Alex van Voorst (110) op J. v.d. Zalm (150) en de geweldige uithaal van Wilfred Wijnnobel (140) ook tegen J. v.d. Zalm (130). Hij speelde een geweldige partij door eerst een serie te maken van 100 vanaf acquit, waarvan de eerste een “lucky”.  Hij vervolgde door het restant van 40 punten direct in de tweede beurt te scoren.  In de volgende ronde zal het opgenomen moeten worden tegen De Pelikaan1 uit Zutphen. Bijgevoegd foto kaderteam BCO

Ben Duivenvoorde wint districtskampioenschap (driebanden-klein eerste klasse)
Op een ander terrein was teamlid Ben Duivenvoorde (Voorhout) meer succesvol. Op zondag 4 november veroverde hij in Beverwijk (bij BV. Onder Ons), na winst in een spannende finalestrijd tegen Herman Lijsen (30-25 in 30 beurten), het districtskampioenschap in het driebanden-klein eerste klasse van de Duinstreek.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.