Hutspot bridgedrive een prooi voor Borgmeier & Brulleman

De traditionele Hutspot bridgedrive van de NBB Leiden e.o. in samenwerking met het Leidse denksportcentrum, is dit jaar in de A-lijn nipt gewonnen door het bridgepaar Richard Bormeier & Irene Brulleman met een score gemiddelde van 59,23% over de hele dag (foto links). Er kwamen dit keer 120 bridgers naar de Robijnstraat in Leiden.
Lange tijd ging het SDL bridgeduo (winnaars in 2010) Hans Verheijen & Maaike Valkenburg aan de leiding (foto rechts), maar een slechte middagsessie wierp het paar nipt terug. Verheijen heeft dagenlang lopen mopperen op een afspeelfout (schoppen 7) op de laatste tafel en moest daardoor met 58,33% uiteindelijk genoegen nemen met de tweede plaats.

In de B-lijn ging de winst naar het bridgeduo Niek Klooster & Arjan Möhlmann met een gem. score 64,68%. De C-lijn, tevens traditioneel bezet met veel beginnende bridgers (grootste groep), werd gewonnen door Jacques Ramak & Lucy Ramak met een scorepercentage van 60,95. Voor alle scores zie de website van de NBB.
Op bijgaande foto’s (spelofsport.nl) staat SDL (mede) organisator Wim v.d. Berg met de Hutspot wisselbokaal in zijn handen, maar is het nog niet bekend waar de bridgedrive volgend jaar zal worden gehouden. Zie een recent nieuwsbericht omtrent de verkoop van het denksportcentrum.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.