Nek-aan-nek-race in regionale eredivisie

In de regionale eredivisie van de Darts Bond Bollenstreek Rijnland (DBBR) gaat na 22 speelronden toch weer het team van Ramses Sjaffies uit Roelofarendsveen aan de leiding. Deze meervoudige titelhouder heeft met Sjors en Ferry van Veen spelers die een hoeveelheid 180’ers achter hun naam hebben. De goede competitiestart van het Crazy House (Ter Aar) kreeg geen sterk vervolg waardoor dit team nu als vierde in de ranglijst staat.

Een goede tweede is het team van Murphy’s One (Hillegom) met een speler als Dennis Verhaegen met maar liefst 47 keer een 180 (koploper in klassement). Maar ook Erwin Vossen met 34 keer een ‘One hundred and eighty’ gooit lekker mee.

Ook nummer drie Downstairs uit Katwijk bleef goed volgen, maar in de afgelopen ronde (eind maart) verloren de Katwijkers met 3-6 van de Ramses Sjaffies. En een speelronde daarvoor won Murphy’s One van de ploeg uit RA-veen met 6-3. Dus een nek-aan-nek race lijkt in de maak voor die regionale titel.

(Redactie)

Ranglijst Eredivisie DBBR

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.