Ramses Sjaffies aan de leiding in Eredivisie

SjaffiesNatBekerkamp2014-150x150In de regionale competitie (DBBR) gaat titelverdediger Ramses Sjaffies (Roelofarendsveen) na negen speelronden aan de leiding in de eredivisie.

De ploeg uit de ‘Veen’ heeft al jaren goede scores in deze klasse en probeert zijn regiotitel van vorig seizoen te prolongeren. De nationaal bekerkampioen van 2014 (zie foto DBBR-site) heeft een sterk team met onder meer Roland Scholten, Jan van Veen, Richard Kleinlangenhorst en Johan van Velzen. Playing-teamcaptains zijn Sjors en Ferry van Veen.

logo-DBBR250x43In die negende ronde werd in Nieuw Vennep met 6-3 gewonnen van de nummer drie in de stand: The Specials. Opvallend in deze match was de single nederlaag van Roland Scholten. Runner-up Nul 182 (Alphen/Rijn) blijft goed volgen dankzij een 8-1 matchwinst op Dominators ALV uit Voorschoten.

In de ranglijst van de 180’ers gaat Johan Meijer van Crazy House (Ter Aar) aan kop met 20 keer ‘one hundred and eighty’. Hij wordt met 19 keer 180 op de hielen gezeten door Perry Noordermeer Dartsdogs (Noordwijkerhout) en Erwin Vossen van Square Point (Lisse).

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.