Dartster Rilana Erades wint Lorna Croft Cup 2013 in Duitsland

Rilana-LornaCroftCup2013

Afgelopen weekend heeft Rilana Erades in het Duitse Erkrath, de Lorna Croft Cup 2013 op haar naam geschreven. Dit deed zij zowel met het Nederlands dames team als in het individuele toernooi.
in het teamtoernooi wist Rilana samen met de het Nederlandse dames team de cup te pakken met een 115-106 overwinning op Duitsland.
In het individuele toernooi versloeg Erades in de poulefase Floortje van Zanten, Michelle Sossong en Stefanie Luck. Vervolgens werd er in de kwartfinale gewonnen van de huidige nummer 8 van de Wereld Irina Armstrong, in de halve finale won Erades van de Duitse Heike Jenkins en in de finale was Rilana met 5-3 te sterk voor de huidige nummer 10 van de Wereld Sharon Prins.
Op 6, 7 en 8 december speelt Rilana mee op de Zuiderduin Masters in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. Rilana neemt het hierbij in de 1e ronde op tegen de huidige nummer 1 van de wereld Deta Hedman en de huidige Lakeside World Darts Champion Anastasia Dobromyslova. Bij winst speelt Rilana zondag de finale.

Vanaf 5 december is Rilana in Egmond ter voorbereiding op Zuiderduin Masters.

Mark Honsbeek
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.