Goede start voor regiokampioen Ramses Sjaffies

DartsDe afgelopen twee seizoenen staat er in de regionale eredivisie (DBBR) geen maat op de darters van Ramses Sjaffies. De ploeg uit Roelofarendsveen van captain Sjors van Veen gaat na twee wedstrijden opnieuw aan de leiding. Eerst werd promovendus Enblock (Lisse) met 9-1 aan de zegekar gebonden en vervolgens werd in de Veense thuishonk (Café De Pepersteeg) het Leidse Happy Showtime Hogewoerd met 10-0 verslagen.

Het Leidse United (De Stal, Herenstraat) blijft met twee matchwinsten (9-1 en 7-3) goed volgen. Het Leidse team – met onder meer topdarter Henny van der Ster in de gelederen – zou dit seizoen best eens voor een verrassing kunnen gaan zorgen. Er wordt met grote belangstelling uitgekeken naar hun onderlinge duels. De ploegen van Shanghai (Paul’s Dartshuis Alphen a/d Rijn), Dartsdogs (Café Enjoy, Noordwijkerhout) en De Vrienden (Leidse dartvereniging, Voorschoterweg) zijn eveneens met twee matchwinsten van start gegaan.

In het klassement van de 180-series is de top drie na twee speelronden:

1. Remon Verwey (Shanghai) 5,

2/3. Kristiaan de Boer (De Vrienden) en Ron de Pijper (‘t Uilennest) beiden 4.

(JB)

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.